Betalningsvillkor Inselo Installation AB

Betalningsvillkor

Genom köp hos Inselo Installation AB godkänner du, vid den tiden, gällande villkor som anges här nedan. Du intygar också att de uppgifter du lämnar till oss (Inselo Installation AB) är korrekta. 

Allmänt

Inselo Installation AB
Box 1115
164 22 Kista
Organisationsnummer: 556965-2455
Momsregistreringsnummer: SE556965245501
Telefon: +46101020268
E-mail: support.installation@inselo.se
Hemsida: www.inselo.se

Betalning

Det totala priset för utförd tjänst och tillhörande produkter framgår på betalningssidan för ditt uppdrag. Anser du att priset eller några andra uppgifter är felaktiga, ber vi dig kontakta oss innan betalning sker.
Vi (Inselo Installation AB) har överlåtit rätten att erhålla betalning till Collector Bank AB, 556597-0513 (Walley) varför betalning sker till/via dem. 
Genom Collector Bank AB (Walley), kan du välja det av nedan betalningsalternativ som passar dig bäst.
Betalningsalternativ:
  • Swish - Direktbetalning i mobilen 
  • Kortbetalning - Visa & Mastercard
  • Bankbetalning - Direkt via Bank – betalning från ditt bankkonto
  • Faktura - Betala inom 14 dagar  
  • Delbetalning - Dela upp din betalning på 3-36 månader
Observera att den betallänk som skickas ut till dig är giltig i tre (3) dagar, därefter har Du inte längre möjlighet att välja betalningsalternativ. Om inget val har gjorts efter tre (3) dagar skickas en faktura till dig med ett tillägg om 100 SEK i fakturering- och administrationsavgift. Fakturan skickas till den e-postadress som du angivit till oss vid beställning av tjänsten. Fakturan ska betalas inom 14 dagar från fakturadatum direkt till Inselo Installation AB (enligt betalningsuppgifter som framgår på fakturan). 

Vänligen även notera att vid utebliven betalning, utgår lagstadgad påminnelseavgift, för närvarande 60kr. Dröjsmålsränta debiteras enligt räntelagen (referensränta + 8%) och beräknas från förfallodatum. Om betalningen trots påminnelse uteblir, lämnas fordran över till Inkasso där en kostnad om 180kr tillkommer.

Skattereduktion

För de tjänster där Skattereduktion (ROT, RUT, Grön Teknik) medges och där du som köpare har uppgett att du önskar samt har rätt till skattereduktion, debiteras du som köpare:
  • 50% av arbetskostnaden, vid RUT (avdrag har gjorts med 50% på arbetskostnaden).
  • 70% av arbetskostnaden, vid ROT (avdrag har gjorts med 30% på arbetskostnaden).
  • 50% av både arbets-och materialkostnad vid Grön Teknik (avdrag har gjorts med 50% på arbets- och materialkostnaden).
Observera att det är Du som köpare som är skyldig att förse oss (Inselo Installation AB) med korrekta uppgifter som krävs för att kunna ansöka om avdraget samt att Du är berättigad till skattereduktion.
Om kraven för skattereduktion ej uppfylls av dig som köpare och Skatteverket därmed nekar Dig Skattereduktion, varvid vi (Inselo Installation AB) ej kan erhålla utbetalning med motsvarande belopp från Skatteverket, förbehåller vi (Inselo Installation AB) oss rätten att fakturera Dig som köpare för aktuellt belopp samt en administrationskostnad om 495 SEK.
Läs mer om skattereduktion och dess villkor här:
För att vi (Inselo Installation AB) ska kunna ansöka om utbetalning för Skattereduktion krävs att du som köpare först betalar fakturan. 
Om några uppgifter är felaktiga ber vi Dig att kontakta oss så snart dessa upptäcks.