Information om bokningssamtalet

Vår bokningsavdelning jobbar från klockan 08-17 varje helgfri vardag och du kan få ett samtal när som helst. Vi kan inte precisera en närmare tid när just du blir uppringd så försök vara så tillgänglig du kan på din telefon under hela dagen.

Kvalitetssäkring av ditt ärende

När vår bokningsavdelning får kontakt med dig inleder bokaren med att säkerställa att alla våra uppgifter om uppdraget är korrekta. Dina kontaktuppgifter, din besöksadress och de eventuella kostnader som är förknippade med besöket presenteras för dig så att du kan intyga att allting stämmer.

Erbjudande om att förhöja din upplevelse

För att förhöja din upplevelse med den produkt eller tjänst du köpt från din tjänsteleverantör eller återförsäljare har du möjlighet att köpa tilläggsprodukter som montören tar med sig. Dessa är inte nödvändiga för att din tjänst eller produkt ska fungera men det tillför ett värde som långsiktigt är värt att investera i. Det kan exempelvis röra sig om att förlänga livslängden på din produkt, att göra din installation mer estetiskt tilltalande eller att helt enkelt göra det ännu mer bekvämt för dig att använda din produkt eller tjänst.

Vår bokningsavdelning kommer presentera några erbjudanden till dig som du får välja att tacka ja eller nej till.

Tidsbokning

Våra montörer besöker dig antingen på förmiddagen mellan klockan 08-12 eller på eftermiddagen mellan klockan 12-18. Vi kommer inte kunna precisera eller lova en närmare tid eftersom montören besöker flera kunder per dag och vi kan inte på förhand veta hur lång tid varje besök tar. Detta gäller även samma dag som besöket sker. Montören ringer ungefär 30 minuter innan ankomst.

Under dessa förutsättningar hittar du tillsammans med vår bokningsavdelning en tid som passar både dig och montören.

OBS! Vissa av våra montörer bokar sina tider själva. Vi utför då en kvalitetssäkring av ditt ärende och skickar det sedan vidare till montören för tidsbokning. Montören ska höra av sig till dig inom ungefär 48h.

Bokningsbekräftelse

När du har fått en tid inbokad kommer det automatiskt att skickas en bokningsbekräftelse både via SMS till ditt mobiltelefonnummer och via mail till din mailadress. I bokningsbekräftelsen hittar du viktig information inför ditt besök och även de eventuella kostnader som är förknippade med besöket.